İdmandan sonra üçün olan sendviç tərifi

İdman sonrası üçün ətli nəfs sendviç tərifi.
Bişirmə Müddəti: 20 dəqiqə
Neçə Nəfərlik: 1 nəfərlik

Hamıya salam! Yenə, çox praktik və ləzzətli bir tərif ilə qarşınızdayıq. Birlikdə, kaşar pendirli və tərəvəzli ətli sendviç hazırlayacağıq.

Ləzzətli bonfile kəsiklərini soğan, istiot, xardal və nəfis bir kaşar pendiri kombinasiyası ilə görüşdürən və sonra sendviç çörəyinin arasına qoyaraq həm doydurucu həm də ləzzətli bir idman sonrası üçün olaraq qarşımıza çıxan ətli nəfis sendviç, əməli içi ilə də olduqca cəlbedicidir.

İdmandan çıxıb evə gələrkən, yemək hazırlamaq üçün çox məşğul olmaq istəmirsiniz və eyni anda həm doydurucu həm də qidalandırıcı bir pay variantı axtarırsınızsa, içində bol vasitəsi ilə bu sağlam ətli sendviç tərifini təcrübədən keçirin.

Sözü daha çox uzatmayaq və ehtiyacınız olan məhsullara nəzər salaraq başlayaq:

Məhsullar:
150 qram bonfile dilimləri,
1 ədəd doğranmış soğan,
2 xörək qaşığı zeytun yağı,
1 ədəd nazik doğranmış bibər,
2 dilim çovdar çörəyi
2 çay qaşığı xardal
2 incə dilim kaşar pendiri

Necə Hazırlanır?
Tavanın altını yandırın və zeytun yağını tavaya töküb yağı qızdırın.
Doğranmış soğanları zeytun yağının içərisinə atın və soğanlar yaxşı rəng alana qədər qızardın.
Sonra bonfile kəsiklərini əlavə edin və bir az da duz səpib 5 dəqiqə daha qızarmanı davam edin.
İstiotu əlavə edin və bir neçə dəqiqə yenə qızardın.
Ətlər yumşalan zaman kaşar pendirlərini üzərinə qoyun və tavanın altını bağlayın.
Sendviç çörəyi kəsiklərini boşqaba qoyun.

Bir qaşığın köməyi ilə bir dənəsinə xardal sürtün.
Kaşar pendirini pozmadan məhsulları sendviç çörəyinin üstünə qoyun.
Sendviçin üst çörəyini örtün və servis edin.
Nuş olsun!

Şərhini yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.